SVG wordt niet door uw browser ondersteundPersoonsvolgende Zorg

Actueel

Geleerde lessen Parkstad Zorgwijzer en vervolg

18 september 2019 - Benieuwd naar het verhaal achter Parkstad Zorgwijzer? Benieuwd naar de 3 belangrijkste geleerde lessen? Lees vooral meer in het interview dat gehouden is met de initiatiefnemers!

lees meer

Programma Filmfestival

22 juli 2019 - Op 3 oktober wordt in KINO in Rotterdam een film- en documentairefestival georganiseerd als afsluiting van het experiment persoonsvolgende zorg.

lees meer

Kamerbrief eindevaluatie 2017 en 2018

22 juli 2019 - Het experiment Persoonsvolgende Zorg uit 2017 en 2018 is geëvalueerd door de NZa en onderzoeksbureau HHM. Naar aanleiding van deze evaluatie heeft minster Hugo de Jonge de kamer geïnformeerd over de resultaten van deze experimenten.

lees meer

Uitnodiging reeks bijeenkomsten – Westelijke Mijnstreek

14 mei 2019 - Uitnodiging: help je mee de overgang van de WMO naar de Wlz te verbeteren?

lees meer

Zogewoon.nl

2 april 2019 - Gebruik de website Zogewoon.nl en deel jouw ervaringen op Twitter, Facebook of LinkedIn! 

lees meer

Inspiratiebijeenkomst Persoonsvolgende zorg

19 februari 2019 - Wat zijn de resultaten van de experimenten persoonsvolgende zorg in Rotterdam (gehandicaptenzorg) en Limburg (ouderenzorg)? Wat kunnen we hiervan leren? Resultaten en voorbeelden staan centraal in de inspiratiebijeenkomst op 11 maart 2019. 

lees meer

Directie zorgorganisatie opgenomen in eigen verpleeghuis Elsresidentie Margraten

31 januari 2019 - De directie van Zorg Groep Beek liet zichzelf opnemen in hun eigen verpleeghuis. Lees hier hun verhaal.

lees meer

Het kiezen van een zorgaanbieder

21 januari 2019 - Een explorerend onderzoek naar de rol van kwaliteit van leven domeinen in de keuze voor een zorgaanbieder door mensen met een verstandelijke beperking en/of hun verwanten.

lees meer

De kwartaalbijeenkomst van 11 december 2018

18 december 2018 - De kwartaalbijeenkomst van 11 december 2018

lees meer

Blog: Was de zorg maar als een perfect terrasje

4 december 2018 - Ken je dat filmpje over het perfecte terrasje van Lebbis? Hij vertelt voor hem hoe het perfecte terrasje eruitziet. En doet dat erg goed en beeldend. Hier vind je het filmpje. Hij eindigt met de vraag, waarom bestaat dat nou niet? Een intrigerende vraag, die ik regelmatig stel als ik uiteten ben of op een terrasje zit. […]

lees meer