SVG wordt niet door uw browser ondersteundPersoonsvolgende Zorg

Actueel

Beeldverslag van de bijeenkomst met minster de Jonge

15 augustus 2018 - Een mooi beeldverslag van de bijeenkomst Persoonsvolgende Zorg met het werkbezoek van minister Hugo de Jonge op 13 augustus 2018

lees meer

Samen Sterk voor Kwaliteit in … Kom ook en doe mee!

30 juli 2018 - Van half september tot half november 2018 zijn verdeeld over het land Samen Sterkdagen te bezoeken. Vanuit het programma Ik doe mee! – Samen Sterk voor Kwaliteit, organiseren de cliëntenorganisaties LFB, KansPlus, Ieder(in) en LSR, deze bijeenkomsten voor mensen met een beperking, familie en professionele hulpverleners/begeleiders.

lees meer

De brief van de minster over de tussenevaluatie van het experiment Persoonsvolgende Zorg.

10 juli 2018 - De tussenevaluatie heeft betrekking op het eerste jaar, 2017, en is tevens bedoeld om een besluit te nemen over het vervolg van het experiment in 2019. Lees hier de brief van de minister. 

lees meer

Instellingsplek aan huis vanuit de Wlz, zorg in natura

4 juli 2018 - Een instellingsplek aan huis kan geschikt zijn voor kinderen/volwassenen die niet thuis kunnen wonen maar die ook geen passende plek in een zorginstelling hebben. Dit stappenplan helpt om deze zorgvorm te realiseren.

lees meer

NZa: Breid initiatieven uit om persoonsvolgende Wlz-zorg te leveren

19 juni 2018 - Afgelopen week publiceerde de NZa de tussenevaluatie van het experiment Persoonsvolgende Zorg in Rotterdam en Zuid Limburg. Lees er hier meer over!

lees meer

Congres Thuis in het verpleeghuis Waardigheid en trots

4 juni 2018 - Tijdens het congres 'Thuis in het verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie' op 2 juli 2018 kunnen bezoekers bij drie verschillende workshops kennis opdoen over werken met een persoonsvolgend budget in een verpleeghuis.

lees meer

Parkstad Zorgwijzer officieel geopend

2 mei 2018 - Parkstad Zorgwijzer is op 1 mei van start gegaan.

lees meer

Blog: Persoonsvolgende zorg gaat nooit lukken als we bang zijn om nee te moeten zeggen

26 maart 2018 - Herre van Kaam schreef een blog over de angst om nee te zeggen bij persoonsvolgende zorg. Lees hem hier.

lees meer

Blog: De observatieafdeling

19 maart 2018 - Herre van Kaam schreef een blog over de observatieafdeling. Lees hem hier.

lees meer