SVG wordt niet door uw browser ondersteundPersoonsvolgende Zorg

Actueel binnen binnen Gehandicaptenzorg (GZ)

Zogewoon.nl

2 april 2019 - Gebruik de website Zogewoon.nl en deel jouw ervaringen op Twitter, Facebook of LinkedIn! 

lees meer

Inspiratiebijeenkomst Persoonsvolgende zorg

19 februari 2019 - Wat zijn de resultaten van de experimenten persoonsvolgende zorg in Rotterdam (gehandicaptenzorg) en Limburg (ouderenzorg)? Wat kunnen we hiervan leren? Resultaten en voorbeelden staan centraal in de inspiratiebijeenkomst op 11 maart 2019. 

lees meer

Het kiezen van een zorgaanbieder

21 januari 2019 - Een explorerend onderzoek naar de rol van kwaliteit van leven domeinen in de keuze voor een zorgaanbieder door mensen met een verstandelijke beperking en/of hun verwanten.

lees meer

Vraag + Antwoord=Maatwerk + Innovatie

30 oktober 2018 - Iedereen wil het leven kunnen leiden waarin zijn of haar talenten en mogelijkheden gehoord, gezien en gewaardeerd worden door anderen. Waarin een woning en werk hebben gewoon is en relaties met familie en vrienden belangrijk zijn. Waarin hij of zij eigen keuzes kan maken op alle levensterreinen.

lees meer

Uitnodiging Studiedag over leven in vrijheid en de nieuwe Wet zorg en dwang: Vrijheid ja! Beperken nee, tenzij…

29 oktober 2018 - Op dinsdag 20 november 2018 van 10.00 tot 16.00 uur is er een studiedag over leven in vrijheid en de Wet zorg en dwang (Wzd). Cliëntenorganisaties LFB, KansPlus en Ieder(in) organiseren de bijeenkomst samen met de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Zij doen dit vanuit het programma ‘Ik doe mee – Samen Sterk voor Kwaliteit’. De […]

lees meer

Presentatie Programma Volwaardig Leven

5 oktober 2018 - Op 1 oktober is het plan Volwaardig Leven gepresenteerd door minister De Jonge.

lees meer

Kom naar de SamenSterkdag in Rijswijk en doe mee!

7 september 2018 - Op 5 oktober is er een SamenSterkdag in Rijswijk voor mensen met een beperking, familieleden en professionele zorgverleners.

lees meer

Bestuurdersbijeenkomst maandag 20 augustus 2018

28 augustus 2018 - Bekijk hier de presentatie van de bestuurdersbijeenkomst van 20 augustus 2018.

lees meer

Samen Sterk voor Kwaliteit in … Kom ook en doe mee!

30 juli 2018 - Van half september tot half november 2018 zijn verdeeld over het land Samen Sterkdagen te bezoeken. Vanuit het programma Ik doe mee! – Samen Sterk voor Kwaliteit, organiseren de cliëntenorganisaties LFB, KansPlus, Ieder(in) en LSR, deze bijeenkomsten voor mensen met een beperking, familie en professionele hulpverleners/begeleiders.

lees meer

De brief van de minster over de tussenevaluatie van het experiment Persoonsvolgende Zorg.

10 juli 2018 - De tussenevaluatie heeft betrekking op het eerste jaar, 2017, en is tevens bedoeld om een besluit te nemen over het vervolg van het experiment in 2019. Lees hier de brief van de minister. 

lees meer