SVG wordt niet door uw browser ondersteundPersoonsvolgende Zorg

De kwartaalbijeenkomst van 11 december 2018

Op 11 december was de laatste kwartaalbijeenkomst Persoonsvolgende Zorg “Klantreis onder de loep”. Een zeer geslaagde middag met een vol en divers programma. Zo opende dagvoorzitter Herre van Kaam de bijeenkomst door enkele vragen te stellen aan afgevaardigden van het Zorgkantoor, VWS en de zorgaanbieder Ipse de Bruggen. Ook heeft Maria Baltag, ervaringsdeskundige, haar ervaringen gedeeld over het experiment.

Otto Trienekens van de Veldacademie heeft vervolgens de website zogewoon.nl gelanceerd. Die meteen getest is in één van de workshops. Marjoke de Langen van Zuidwester heeft daarnaast een workshop verzorgd met beeldtafels waarin met beelden is gediscussieerd over Persoonsvolgende Zorg. Louise Pansier en Patrick Jansen van bureau HHM zijn met deelnemers in gesprek gegaan over de opbrengsten van het experiment. Suzanne Beekmans en Rosanne Geijtenbeek hebben de analyse van 232 klankreizen gepresenteerd en als laatste was er een ontmoetingshoek waarin deelnemers met elkaar in gesprek konden gaan.

Na een korte terugkoppeling van deze workshops wordt de Mogelijkmaker-Award uitgereikt door ervaringsdeskundige Jeroen van der Sluijs en alle andere betrokken die hebben meegewerkt. De winnaar is geworden: Lievegoed!

Herre van Kaam sluit de middag af en nodigt iedereen uit voor een hapje en een drankje. Al met al een drukke, leerzame en geslaagde middag!

Bestanden:

Analyse Cliëntenbestand

Presentatie 11 december 2018

Programmaboekje kwartaalbijeenkomst en PVZ 2019

 


Geplaatst op: 18 december 2018
Laatst gewijzigd op: 18 december 2018